06 - 142 95 646         Witte Singel 16A | 2371 CB Roelofarendsveen

kaé argatherapie

Kae L'Huile de Beaute bestaat voor 100 procent uit pure arganolie en is een zeer veelzijdig cosmetisch verzorgingsproduct voor jong en oud.
Het is een van de meest waardevolle plataardige olien ter wereld is te gebruiken voor gezicht, lichaam en haar.

Arganolie beschermt tegen vrije radicalen en is daardoor een sterk wapen in de strijd tegen huidveroudering. Het wordt ook wel het Marokkanse goud genoemd. De olie wordt gewonnen uit de vruchten van de Arganboom die groeit in het Zuidwestelijke deel van Marokko. Deze kostbare olie wordt al honderden jaren geprezen vanwege zijn bijzondere eigenschappen. Het wordt veel gebruikt voor het behandelen van huidziekten, reuma en het versterken van het immuunsysteem.

Arganolie is niet vet, slechts enkele druppels op de vingertoppen zijn voldoende om de huid te hydrateren en te beschermen, inclusief de tere zone rondom de ogen.

producten


Kaé producten zijn 100% puur en biologisch, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of chemische bestanddelen. Kaé producten zijn ECOCERT en COSMEBIO gecertificeerd. De arganboom (Argania Spinosa) is een inheemse boom van Zuid-Marokko, die groeit in een gebied dat zich uitstrekt van Safi in het Noorden tot aan de rand van de Sahara in het Zuiden. Arganolie heeft de opmerkelijke eigenschap de huid te voeden, te hydrateren en de elasticiteit te verbeteren. Arganolie is effectief in het behandelen van een droge huid, eczeem, psoriasis, acne en zonnebrand. Is uitermate geschikt voor producten voor de rijpere huid.


Behandeling

Kaé Argatherapie (biologische arganolie)
volledige schoonheidsbehandeling en rugpeeling
met massage van gezicht, nek, schouders en rug

€ 69.00

Korte kennismakingsbehandeling Kaé Argatherapie

€ 35.00