06 - 142 95 646         Witte Singel 16A | 2371 CB Roelofarendsveen

Eindelijk een methode die het probleem bij de wortel aanpakt

Op je veertigste wordt het serieus. De huid verliest beetje bij beetje zijn elasticiteit en de rimpels ontstaan. Vertwijfeld grijpen de veertig- en vijftigjarigen de ene na de andere crème. Meestal zonder succes. Want in de diepere lagen van de huid liggen de echte oorzaken van die ongewenste rimpels. Anderen zoeken de oplossing in cosmetische chirurgie.

Meso | Skin Therapy

Met Meso l Skin Therapy is die rigoureuze stap niet meer nodig. Met deze nieuwe methode worden de meso-werkzame stoffen via de huidkanaaltjes ingebracht, zodat ze tot in de diepere huidlagen binnendringen, op een volkomen onschadelijke manier. Het effect is een gladdere, frissere uitstraling en jonger uitziende huid.


Behandeling

Om tot een langdurig goed resultaat te komen zijn meerdere behandelingen nodig. Hoeveel exact bepalen we tijdens een gratis intakegesprek. Wilt u zelf ervaren wat Meso | Skin Therapy voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een proefbehandeling. U zult het verschil direct merken.

Over het algemeen bestaat een kuur uit de 2 fases, die in totaal circa 3 maanden duurt. Allereerst ondergaat u vier bio-faceliftings om de huid te ontslakken en toegankelijk te maken voor de meso therapy. Daarop volgt een kuur van 10 - 12 behandelingen (1x per week). Na deze kuur is het advies om de therapie een keer per maand te herhalen en de aanbevolen producten te gebruiken om zo het biologische verouderingsproces tegen te gaan.