06 - 142 95 646         Witte Singel 16A | 2371 CB Roelofarendsveen

De oplossing voor een egale huid

Onze huid heeft veel te lijden. Het weer, verkeerde voeding, alcohol en tabak eisen hun tol.
Maar ook littekens, rimpels en vlekken tekenen letterlijk uw gezicht of andere huidoppervlakten.

Microdermabrasie


Met microdermabrasie kunt u weer een egale huid terugkrijgen. Het is een behandeling waarbij huidverjonging en verbetering plaatsvindt zonder kristallen, chemische stoffen of laser. Microdermabrasie zorgt voor een gecontroleerde en veilige manier van het verwijderen van de oppervlakte van de huid, op een veel minder agressieve manier dan de op kristallen gebaseerde behandelingen. Hierdoor wordt de huid ook beter doorlaatbaar voor eventuele voedingsstoffen. Al na één behandeling merkt u het verschil en zal de huid een mooiere teint en een zachter huidoppervlak hebben.

Microdermabrasie is de oplossing voor o.a. fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, (acne)littekens, doffe huid, rokershuid, vette huid, grove poriën en zonbeschadigde huid.Behandeling


Met een kuur van 5 tot 10 zal er zichtbare HUIDVERBETERING plaatsvinden. Normaal gesproken vernieuwt de huid zich elke 28 dagen. De microdermabrasie-behandeling wordt om de 7 à 10 dagen herhaald en versnelt zo de celvernieuwing. Fijne lijntjes en rimpels zullen zo verminderen en de huidstructuur zal verbeteren.

Er zijn 3 verschillende diamanten opzetstukken, waardoor de behandeling geschikt is voor alle huidtypes en huidoppervlakten, ongeacht het gevoeligheidsniveau.

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek en advies!