06 - 142 95 646         Witte Singel 16A | 2371 CB Roelofarendsveen

gun uzelf een heerlijke massage

Masseren is een van de oudste manieren van genezen. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat massage gezonder kan maken.
Zowel lichaam als geest profiteert van een massage: Een massage kan dienen ter ontspanning van spieren, bij herstel na letsel of voor de behandeling
van hoofdpijnklachten, voor een betere weerstand of bloedcirculatie of om eenheid te krijgen van lichamelijk en geestelijk welzijn.
Massages kunnen ook worden ingezet als therapie bij angst of depressie of als behandeling tegen de gevolgen van stress.

ontspanningsmassage


Ik werk vanuit mijn hart en gevoel (niet volgens een vast schema). De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie, organen en energiebanen. Door het echte invoelen tijdens de massage worden de technieken intenser en is iedere massage uniek. Bij een massage wordt je aangeraakt en aanraking is een goede manier om dichter bij jezelf te komen.

hot stone massage


Een weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen geeft een heerlijke ontspannende werking voor vermoeide of pijnlijke spieren. De oorsprong van hot stone massage ligt in Azië en India en was een soort voorlopen van acupunctuur. Bij een Hot Stone massage wordt gebruik gemaakt van mooie ronde basaltstenen. Dit zijn lavagesteenten die de warmte lang vasthouden, waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken.

Wanneer geschikt?

  • Bij stress of vermoeidheidBij spier- en/of gewrichtspijn

  • Bij rug- en nekklachten

  • Bij slechte doorbloeding

  • Bij fybromyalgie en reuma (niet in ontstekingsfase)

  • Voor heerlijke ontspanning of gevoel van welbehagen

  • Voor het stimuleren van orgaanfuncties

  • Voor het tot rust laten komen van je geest

  • Voor het versterken van je immuumsysteem

kaé argatherapie


Kaé producten zijn 100% puur en biologisch, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of chemische bestanddelen. Kaé producten zijn ECOCERT en COSMEBIO gecertificeerd. De arganboom (Argania Spinosa) van waaruit de olie gewonnen wordt, is een inheemse boom in Zuid-Marokko. Arganolie heeft de opmerkelijke eigenschap de huid te voeden, te hydrateren en de elasticiteit te verbeteren. Arganolie is effectief in het behandelen van een droge huid, eczeem, psoriasis, acne en zonnebrand en uitermate geschikt voor producten voor de rijpere huid. De Kaé argatherapie is een schoonheidsbehandeling op basis van deze olie inclusief rugbehandeling, scrub en rugmassage.

Behandelingen


ontspanningsmassage

90 minuten

€ 90,00

60 minuten

€ 60,00

30 minuten

€ 35,00


hot stone massage


90 minuten

€ 90,00

60 minuten

€ 65,00

30 minuten

€ 35,00


Kaé argatherapie


90 minuten
inclusief gezichtsmassage en epileren, rugbehandeling scrub en rugmassage

€ 69,00

30 minuten
korte kennismakingsbehandeling inclusief epileren

€ 35,00